Střížovický vrch - singletrail
-
s vybudováním singletrailu na Střížáku nesouhlasím. Mnoho důvodů, proč to není pro takovýto záměr dobré místo už zaznělo výše. Navrhované severní svahy Milady mi přijdou mnohem vhodnější. Cyklisté si tam mohou zajet z Ústí na kole, nebo se tam dovézt autem, parkoviště už tam jsou. Co se přírody týče, v této části není moc co pokazit a rozhodně zde nebude docházet k takovým střetům s pěšími a běžci jako na Střížáku. O čistotu mohou provozovatelé dbát i zde, šlechetným cílům se meze nekladou.
A pokud budou singletraily v módě ještě za 30 let, tak si jezdci užijí i opravdový les. S pozdravem Vašek -
S projektem zásadně souhlasím, především pak s tím, že je dobré a vhodné pro sportovní vyžití mládeže pamatovat i v našem městě, kde toho jinak zas tak moc není. Bylo by dobré dobudovat i cyklostezky, aby se po městě dalo bezpečně projet alespoň po hlavních tazích na cyklostezky... omezení aut je možné právě doplněním páteřních cyklostezek i uvnitř Ústí s možnostmi rozšíření na traily tam, kde je to možné.
-
S vybudováním trailů na Střížáku souhlasím.
-
Dobrý den, s projektem souhlasím.
-
Souhlasím s vybudováním trailů na Střížovickém vrchu.
-
S vybudováním rozhodně souhlasím, protože skoro nikde v Ústí a okolí nejsou legální tratě.
-
S realizací jednoznačně souhlasím. Je to ojedinělá příležitost a ohánění se tím, proč to nejde by se prakticky dalo uplatnit na jakýkoliv kopec nebo lokalitu okolo. Myslím si, že tady bylo řečeno mnoho a vlastně všechno. Jen podotknu, že bychom mohli kopec zavřít rovnou celý. Množství psů a jejich výkalů, nepořádek po pěších turistech... Přítomnost jakékoliv aktivity člověka s sebou bohužel často nese i stinnou stránku. Tato lokalita není národní park či přírodní rezervace, je to hojně využívané přírodní místo ve městě pro sport a rekreaci. Tento projekt tedy je určitě přínosem pro společnost a obyvatele města. Nicméně zároveň souhlasím a podporuji zákaz vjezdu všech vozidel od silnice spojující Všebořice a Střížovice k vysílači.
-
Myslím, že je to skvělý nápad a s realizací souhlasím.
-
Souhlasim a podporim vybudovani trailu na Strizovickem vrchu. Bude lepsi mit misto pro cyklisty a pesi turisty.
-
Souhlasím a vůbec nechápu, proč je za něco takového potřeba bojovat, když například v Čeřeništi v CHKO a proti vůli všech obyvatel a myslivců můžou v pohodě jezdit stovky malopinďouratých čtyřkolkářů.
Na Střížáku žádné CHKO není a ani tam nejsou ždádní obyvatelé. Vybudování Singletrailu naše město navíc naopak obohatí.
-
Singltrail Střížovický vrch naprosto PODPORUJEME. Jezdíme na Střížák se synem na kolech velice často. Myšlenka mi příjde skvělá. Mladej bude moc někde bezpečně řádit a já nebudu mít strach, že se střetne s nějákým vodítkem či chodcem. A mě ani mýho 6 letýho kluka by ani nenapadlo zahodit ani papírek mimo koš. K tomu ho vedeme se ženou od plenek :D. Takže za celou mou rodinu ANO.
-
Komentáře Martina Petra, Chabiho, tpetrika, pleshy, Lukáše, Jarinka82, macse, jendase, Pletyho, Pekariho v rozmezí jedné hodiny :)
Anketa o nejhezčí miminko týdne :) , aneb dejte tam like, potřebujeme pozitivní ohlasy. Tak to bylo dobrý :D -
@alexandr místo argumentů branky, body, vteřiny :baby:
-
Souhlasím. Přesně tyhle projekty tu chybí. Naprosto super aktivita, která je vhodná pro celou rodinu. Naše mládež potřebuje mít místo, kde se může užitečně vyvíjet. Škoda, že máme kolem sebe tolik sobeckých - majetnických - negativních pohledů na věc.
-
Za mě souhlas! Domnívám se, že půjde toto skloubit i s dalšími aktivitami na Strizaku.
-
@alexandr Jj asi “náhoda”, působí to fakt věrohodně. Mne by jenom zajímalo, jakým způsobem bude město tyto příspěvky reflektovat a jaký bude vlastně výstup. Pokud si někdo myslí, že je to hlasovací soutěž a la “70 pro 40 proti - větší počet vyhrává”, tak je to (pevně věřím) mylný předpoklad.
-
Dobrý večer, s tímto projektem nesouhlasím!
-
Dobrý večer, no, většina dostatečně silných argumentů proč rozhodně ne, byla výše již vypsána, za mě tedy jen, že si prostě daleko více vážím přírody, než bicyklistů.
-
Za mě je to skvělý nápad, který se dá určitě zrealizovat ohleduplně k přírodě i k lidem.
-
Jsem určitě pro!!